Yrittäjän lakiasiat

Lue mitä asiakirjoja yrittäjän kannattaa tehdä.

Henkilö­kohtaiset asiakirjat

Yrittäjän tehtävänä on yrityksen lakiasioiden lisäksi huolehtia myös omista, henkilökohtaisista lakiasioistaan. Tärkeinä henkilökohtaisina asiakirjoina on testamentti, avioehto ja edunvalvontavaltuutus.

Suosittelemme seuraavia asiakirjoja

Tiesitkö, että:

Avioehto kannattaa tehdä, jos haluat varmistua siitä, että saat itse pitää kaiken nykyisen ja kartuttamasi omaisuuden. Tästä syytä esimerkiksi yritystoimintaa harjoittavan tai sitä suunnittelevan kannattaa tehdä avioehto.

Yrityksen asiakirjat

Yrityksen puolella mietityttäviä lakiasioista taas voi olla paljon. Voit varata niissä puhelinajan juristille tai valita LakiChatin, jossa pääset keskustelemaan etänä juristin kanssa.

Keskustele henkilökohtaisesti juristin kanssa vain 120 eurolla

Tiesitkö, että:

Tilatut asiakirjat tekee aina juristi henkilökohtaisesti sinun tarpeisiisi.

Yrittäjän tärkeitä asiakirjoja

Jos taas tarvitset valmiita asiakirjoja, autamme sinua kaikissa lakiasioissa. Katso esimerkiksi työsuhteeseen sekä sisäisiin että ulkoisiin lakiasioihin liittyvät asiakirjat, jotka voit tilata nopeasti, edullisesti ja ilman ajanvarausta juristiltamme.

Muuta ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Keskinäinen testamentti – Pidä huolta toisesta

Keskinäisellä testamentilla turvaat toisen aseman, jos sinulle tapahtuu jotain. Lue tästä lisää!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.