Juristeille

Hei juristi tai lakitoimisto! Miltä sinusta kuulostaisi, jos kertoisimme, että Lakihelpillä voit

  • Tehdä töitä täysin omilla ehdoilla,
  • Voit itse päättää työaikasi ja milloin työskentelet,
  • Pystyt tekemään kaiken työn etänä, ihan mistä haluat,
  • Keskittyä ainoastaan juridiikkaan ja substanssiosaamiseen?

Lakihelpin työskentelymalli tuo lakialalle mahdollisuuden työskennellä omaehtoisesti esimerkiksi osa-aikaisesti tai freelancerina. Työskentelymalli sopii myös pienemmille lakitoimistoille, joiden kalenterissa on vielä tilaa toimeksiannoille.

Haluatko liittyä Lakihelpin juristipooliin tai haluatko kuulla siitä lisää?

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

“Tämä malli mullistaa lakialalla tunnetut öihin venyvät työvuorot, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden tulotason ja ammattitaidon ylläpitämiseen esimerkiksi vanhempainvapaalla oleville, perheellisille tai ihan kenelle tahansa, joka arvostaa myös vapaa-aikaa”, Lakihelpin toinen perustajaosakas Katariina Ruuskanen avaa.

Juristin aikaa kuluu paljon myös kaikkeen muuhun, kuin itse substanssiosaamiseen. Teknologiamme avulla juristin yhteen toimeksiantoon käyttämä aika voi lyhentyä tunneista ja jopa viikoista parhaillaan jopa minuutteihin.

“Lakihelpillä juristit voivat keskittyä vain substanssiosaamiseen, tämä tekee työnteosta mieleisempää”, Katariina kertoo.

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.