Lakihelppi – mistä kaikki alkoi?

Lakihelpin tarina sai alkunsa kahvipöydästä, jossa keskustelu ajautui siihen, kuinka hintava ja vaivalloinen prosessi oli päivittää testamentista muutama lause.

“Aloin heti käydä alan toimijoita läpi, enkä voinut uskoa, ettei lakiasioita pystynyt hoitamaan nopeammin, helpommin ja edullisemmin”, Lakihelpin toinen perustaja Johanna Tolppola toteaa.

Johanna soitti heti jo entuudestaan tuntemalleen juristille, Katariina Ruuskaselle, joka omasi jo valmiiksi vahvan ajatuksen siitä, että lakiala olisi päivityksen tarpeessa. Vain kaksi kuukautta tuosta puhelusta Lakihelppi julkaistiin ja sai heti ensimmäiset ostavat asiakkaansa.

Mikä Lakihelppi on ja mitä se lupaa asiakkailleen?

Juristi taskussasi.

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä kaikki tehdään läpinäkyvin hinnoin ja ilman ajanvarausta.

“Lakiasioita voi hoitaa esimerkiksi perinteisissä lakitoimistoissa tai sopimuskoneilla, mutta meille henkiökohtaisen palvelun säilyttäminen oli erityisen tärkeää, sillä ihmiset haluavat hoitaa lakiasiansa vielä ihan oikean juristin kanssa”, Lakihelpin toinen perustaja Katariina Ruuskanen avaa.

#1 Lawxperience

“Teknologiamme vähentää merkittävästi juristin toimeksiantoihin käyttämää aikaa, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaille lakiapua nopeasti, etänä ja selvästi markkinahintaa edullisemmin”, Katariina jatkaa. ”Haluamme tarjota sekä asiakkaillemme että juristeillemme parhaan mahdollisen kokemuksen”.

Lakihelppi poistaa seuraavat esteet lakiasioiden hoitamiselle:

  • kallis apu ja yllättävä loppulasku
  • epävarma lopputulos, kun kone hoitaa tärkeät sopimusasiat
  • vaikea ja pitkäkestoinen prosessi
  • oikean juristin etsiminen

Mitä Lakihelppi tarjoaa lakialalle?

Lakihelppi muovaa myös lakialan työskentelytapoja, jolla työolot ovat melko tunnetustikkin hyvin epähoukuttelevia.

“Halusimme tarjota juristeille mahdollisuuden tehdä töitä täysin omaehtoisesti, mistä ja milloin tahansa. Tämä malli mullistaa lakialalla tunnetut öihin venyvät työvuorot, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden tulotason ja ammattitaidon ylläpitämiseen esimerkiksi vanhempainvapaalla oleville, perheellisille tai ihan kenelle tahansa, joka arvostaa myös vapaa-aikaa”, Lakihelpin toinen perustaja ja juristi Katariina selvittää.

Lakihelppi poistaa lakialalla tunnetun intressiristiriidan, jossa juristin kannattaa asiakkaan kustannuksella käyttää lakiasian hoitamiseen mahdollisimman kauan aikaa, sillä juristien palkkiot perustuvat tuntilaskutukseen.

“Emme halua, että asiakas joutuu maksamaan muusta kuin juristin substanssiosaamisesta. Liiketoimintamallimme ja teknologiamme mahdollistaa tämän.” Katariina kertoo. ”Meillä juristien ei tarvitse tai kannata käyttää toimeksiantoon mahdollisimman paljon aikaa. Tässä voittaa sekä juristi, että asiakas”, Katariina jatkaa.

Tiimi

Katariina Ruuskanen
Co-Founder, Juristi, OTM
katariina@lakihelppi.com
Linkedin

Johanna Tolppola
Co-Founder
johanna@lakihelppi.com
Linkedin

Sang Dang
CTO & Partner
sang@lakihelppi.com
Linkedin

Raisa Friberg
Chief Impact Officer
raisa.friberg@lakihelppi.com
Linkedin

Lakihelpin tiimiin kuuluvat myös Yhteisömme eri erikoistumisalojen juristit,

jotka palvelevat Lakihelpin asiakkaita vuosien ammattitaidolla!

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.