Lomautusilmoitus

Tilaa juristin laatima lomautusilmoitus netistä! Lakihelpiltä saat lomautusilmoituksen jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat lomautusilmoituksen sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Tilaa tästä

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on lomautusilmoitus?

Työnantaja voi lomauttaa työntekijän joko määräajaksi annettavalla lomautusilmoituksella tai toistaiseksi voimassa olevalla ilmoituksella. Lomautus voi olla kokoaikainen tai osittainen. Jos työntekijällä on esimerkiksi 20 h/vk työsopimus, voi lomautus koskea vain vaikka 15 tuntia viikosta.

Lomautus ilmoituksella tarkoitetaan ilmoitusta, jossa työnantaja ilmoittaa työntekijälle tulevasta lomautuksesta.

Tulevasta lomautuksesta työnantajan tulee ilmoittaa työntekijälle viimeistään 14 vuorokautta ennen lomautuksen alkua. TES:llä voidaan sopia myös pidemmästä tai lyhyemmästä ilmoitusajasta. Lomautusilmoitus tulee antaa työntekijälle henkilökohtaisesti. Se voidaan antaa joko kirjallisesti tai suullisesti. Jos lomautusilmoitusta ei jostain syystä voida antaa henkilökohtaisesti, se voidaan toimittaa myös kirjeellä tai sähköisesti. Myös tällöin tulee varmistaa, että työntekijä saa tiedon lomautuksesta 14 vuorokautta ennen lomautusta

Lomautusilmoitus hinta

150 €

Lomautusilmoituksen sisältö

Lomautusilmoituksen tulee sisältää ainakin seuraavat asiat:

  • lomautuksen syy
  • lomautuksen alkamisaika
  • lomautuksen kesto tai sen arvioitu kesto

Lomautusilmoituksen tekeminen

Lakihelpiltä saat lomautusilmoituksen etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle lomautusilmoituksen ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen lomautusilmoituksen lähettämistä.

Helppoa ja nopeaa!

Tilaa tästä

Jopa 10 minuutissa!

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Muuta ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen tekeminen

Miten edunvalvontavaltuutus tehdään ja vahvistetaan? Juristi avaa asian käytännönläheisesti - lue tästä!

Avioeron vaiheet

Miten avioero tapahtuu ja miten avioeron saa? Mikä on ositus ja miten se tehdään? Miten avioehto vaikuttaa ositukseen? Lue tästä!

Avioehto on halpa tapa turvata sopuisa avioero

Miksi avioehto on halpa tapa turvata sopuisa avioero? Lue tästä!

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.