Lomautusilmoitus

Tilaa juristin laatima lomautusilmoitus netistä! Lakihelpiltä saat lomautusilmoituksen jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat lomautusilmoituksen sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Tilaa tästä

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on lomautusilmoitus?

Työnantaja voi lomauttaa työntekijän joko määräajaksi annettavalla lomautusilmoituksella tai toistaiseksi voimassa olevalla ilmoituksella. Lomautus voi olla kokoaikainen tai osittainen. Jos työntekijällä on esimerkiksi 20 h/vk työsopimus, voi lomautus koskea vain vaikka 15 tuntia viikosta.

Lomautus ilmoituksella tarkoitetaan ilmoitusta, jossa työnantaja ilmoittaa työntekijälle tulevasta lomautuksesta.

Tulevasta lomautuksesta työnantajan tulee ilmoittaa työntekijälle viimeistään 14 vuorokautta ennen lomautuksen alkua. TES:llä voidaan sopia myös pidemmästä tai lyhyemmästä ilmoitusajasta. Lomautusilmoitus tulee antaa työntekijälle henkilökohtaisesti. Se voidaan antaa joko kirjallisesti tai suullisesti. Jos lomautusilmoitusta ei jostain syystä voida antaa henkilökohtaisesti, se voidaan toimittaa myös kirjeellä tai sähköisesti. Myös tällöin tulee varmistaa, että työntekijä saa tiedon lomautuksesta 14 vuorokautta ennen lomautusta

Lomautusilmoitus hinta

150 €

Lomautusilmoituksen sisältö

Lomautusilmoituksen tulee sisältää ainakin seuraavat asiat:

  • lomautuksen syy
  • lomautuksen alkamisaika
  • lomautuksen kesto tai sen arvioitu kesto

Lomautusilmoituksen tekeminen

Lakihelpiltä saat lomautusilmoituksen etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle lomautusilmoituksen ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen lomautusilmoituksen lähettämistä.

Helppoa ja nopeaa!

Tilaa tästä

Jopa 10 minuutissa!

Muuta ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Avoehto yhteiselon päättymisen turvana

Mikä on sopimus avoeron varalta eli avioehto? Lue tästä, me kerromme kaiken tarpeellisen!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.