Työsopimus

Tilaa juristin laatima työsopimus netistä! Lakihelpiltä saat työsopimuksen jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat työsopimuksen sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi työsopimus tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on työsopimus?

Työsopimus on sopimus työntekijän ja työnantajan välillä, jossa he sopivat työsuhteesta ja niistä ehdoista, joilla työntekijä tekee töitä työnantajalle. Työsopimus kannattaa laatia juristilla, jotta kaikki juridisesti työsuhteeseen vaikuttavat seikat otetaan varmasti huomioon.

Työsopimuksen hinta

200 €

Työsopimuslaki

Työsopimus on pääsääntöisesti vapaamuotoinen lukuun ottamatta sitä rajoittavia säännöksiä muun muassa työsopimuslaissa. Työsopimus on kahdenkeskinen sopimus ja se voi olla voimassa toistaiseksi tai määräajan. Työsopimus tulee solmia ennen työsuhteen alkua. Vaikka työsopimuksen voi tehdä myös suullisesti on kuitenkin suositeltavaa, että se tehtäisiin aina kirjallisesti. Kirjallinen sopimus on sekä työntekijä että työnantajan etujen mukainen. 

Kokoaikainen ja nollatuntisopimus

Kun valitset alta työsopimuksen tekemisen, sinulla on mahdollisuus määritellä itse tarkkaan, millaisen työsopimuksen haluat tehdä. Pääset siis tilaamaan juristilta esimerkiksi nollatuntisopimuksen tai kokopäiväisen työsopimuksen.

Työsopimuksen tekeminen

Lakihelpillä teet työsopimuksen etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle työsopimuksen ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Laadi työsopimus tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Avoehto yhteiselon päättymisen turvana

Mikä on sopimus avoeron varalta eli avioehto? Lue tästä, me kerromme kaiken tarpeellisen!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.