Työsopimus

Tilaa juristin laatima työsopimus netistä! Lakihelpiltä saat työsopimuksen jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat työsopimuksen sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi työsopimus tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on työsopimus?

Työsopimus on sopimus työntekijän ja työnantajan välillä, jossa he sopivat työsuhteesta ja niistä ehdoista, joilla työntekijä tekee töitä työnantajalle. Työsopimus kannattaa laatia juristilla, jotta kaikki juridisesti työsuhteeseen vaikuttavat seikat otetaan varmasti huomioon.

Työsopimuksen hinta

200 €

Työsopimuslaki

Työsopimus on pääsääntöisesti vapaamuotoinen lukuun ottamatta sitä rajoittavia säännöksiä muun muassa työsopimuslaissa. Työsopimus on kahdenkeskinen sopimus ja se voi olla voimassa toistaiseksi tai määräajan. Työsopimus tulee solmia ennen työsuhteen alkua. Vaikka työsopimuksen voi tehdä myös suullisesti on kuitenkin suositeltavaa, että se tehtäisiin aina kirjallisesti. Kirjallinen sopimus on sekä työntekijä että työnantajan etujen mukainen. 

Kokoaikainen ja nollatuntisopimus

Kun valitset alta työsopimuksen tekemisen, sinulla on mahdollisuus määritellä itse tarkkaan, millaisen työsopimuksen haluat tehdä. Pääset siis tilaamaan juristilta esimerkiksi nollatuntisopimuksen tai kokopäiväisen työsopimuksen.

Työsopimuksen tekeminen

Lakihelpillä teet työsopimuksen etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle työsopimuksen ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Laadi työsopimus tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Ajankohtaista

Ongelmat ja muutokset testamentissa

Henkilö voi elämänsä aikana laatia useampia testamentteja sopimaan nykyiseen elämäntilanteeseen. Kun halutaan laatia uusi testamentti, kannattaa vanhempi testamentti korvata uudella.

Testamentti avopuolisoille

Avopuolisoiden kannattaa laatia testamentti, kun halutaan turvata toisen asema, mikäli toinen puoliso menehtyisi. Kun avopuolisot laativat keskenään testamentin, kyse on keskinäisestä testamentista.

Avioehto, testamentti ja edunvalvontavaltuutus kuntoon

Avioliitto on sitoumus, jolla on paljon juridisia vaikutuksia. Sen vuoksi on tärkeää sopia monista eri asioista ennen avioliiton solmimista.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.