Osakassopimus

Tilaa juristin laatima osakassopimus netistä! Lakihelpiltä saat osakassopimuksen edullisesti ja ilman ajanvarauksia. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat tarjouksen osakassopimuksesta sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Tilaa tästä

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Mikä on osakassopimus?

Osakassopimus on yrityksen osakkaiden välinen sopimus. Osakassopimuksessa osakeyhtiön osakkeenomistajat sopivat mm. yhtiön hallinnosta, osakkeiden luovutuksista ja tulevaisuuden rahoituksesta. Parhaassa tapauksessa osakasssopimuksella voidaan turvata yhtiön tai sen määräysvallan pysyminen perustajien käsissä.

Osakassopimus hinta

alk. 700 €

Osakassopimus netistä

Meiltä saat juristimme laatiman osakassopimuksen kokonaan netistä ja etänä. Klikkaa alta, kerro pääkohdat tilanteestasi ja juristimme palaa sinulle tarjouksen kanssa. Tarjouksen jättäminen ei sido sinua tilaamaan osakassopimusta meiltä.

Antamamme tarjous sisältää;

a) ensimmäisen sopimusluonnoksen,

b) sopimusluonnoksen muokkauksen tekemien asiakkaan kommenttien perusteella kerran ja

c) sopimuksen viimeistelyn.

Tilaa tästä

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Ositus

300 - 900 €
Ositus suoritetaan avioliiton päättymisen jälkeen, jos puolisoilla ei ole ollut avioehtoa. Osituksessa puretaan, selvitetään ja tasataan avioliiton muodostamat varallisuus-suhteet.

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.