Yrittäjän edunvalvonta­­­valtuutus

Tilaa juristin laatima, yrittäjän edunvalvontavaltuutus netistä! Lakihelpiltä saat edunvalvontavaltuutuksen jopa kymmenessä minuutissa.

Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat yrittäjän edunvalvontavaltuutuksen sähköisesti. Palvelun maksu tapahtuu aina jälkikäteen laskulla.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mikä on edunvalvonta­­valtuutus?

Edunvalvontavaltakirja eli edunvalvontavaltuutus on asiakirja, jonka avulla voit päättää, kuka hoitaisi sinun asioistasi, jos et jostain syystä siihen enää itse kykenisi. Asiakirja tulee voimaan vain tarvittaessa ja sen avulla voit varmistaa, että valitsemasi läheinen päätyy hoitamaan asioitasi valtion viranomaisen sijasta.

Edunvalvonta­­­valtuutuksen hinta

200 €

Edunvalvonta­valtuutuksen tekeminen

Edunvalvontavaltakirja kannattaa tehdä varmuuden vuoksi, jotta joku sinulle tuttu ja luotettava henkilö pystyy edustamaan sinua, mikäli sinä et itse enää pysty huolehtimaan taloudellisista tai henkilökohtaisista asioistasi. Edunvalvontavaltuutus tehdään siis sen varalta, ettet sairauden, onnettomuuden, muistin heikentymisen tai vanhenemisen vuoksi pysty itse huolehtimaan omista asioistasi. 

Yrittäjän edunvalvonta­­valtakirja

Yrittäjälle edunvalvontavaltuutuksen tekemisen on erityisen tärkeää. Jos et enää itse pysty (pysyvästi tai väliaikaisesti) huolehtimaan omista asioistasi, yritystoimintasi voi seisahtua.

Yrittäjän edunvalvontavaltuutus eroaa normaalista edunvalvontavaltuutuksesta siten, että yrittäjän edunvalvontavaltuutukseen voidaan määrätä erilliset henkilöt hoitamaan yritystoimintaa ja antaa muita sitä koskevia säännöksiä. Jos omistat useamman yrityksen, voit määrittää näille jokaiselle eri valtuutetun.

Samassa valtakirjassa voit määrätä myös siitä, kuka hoitaa muita henkilökohtaisia ja taloudellisia asioitasi.

Turvaa yritys edunvalvonta­­valtuutuksella Lakihelpillä

Lakihelpillä teet edunvalvontavaltuutuksen etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle edunvalvontavaltuutuksen ja lähettää sen sinulle sähköisesti. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Suosittelemme myös näitä palveluita

Yrittäjän edunvalvontavaltuutuksen kaveriksi suosittelemme myös näitä palveluita:

  • avioehdolla varmistat, ettei ex-puoliso saa esimerkiksi erossa yhtiön osakkeita ja päätösvaltaa. Avioehtoa edellytetään usein tästä syystä myös osakassopimuksessa.
  • testamentilla varmistat, että yritystoimintaa jatkaa juuri haluttu henkilö, eikä esimerkiksi koko suku yhdessä.

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Lue lisää edunvalvonta­valtuutuksesta

Mikä on yrittäjän edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kohdalla edunvalvontavaltuutuksen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä se kattaa myös yritystoimintaan liittyvät päätökset.

Avioehto, testamentti ja edunvalvontavaltuutus kuntoon

Avioliitto on sitoumus, jolla on paljon juridisia vaikutuksia. Sen vuoksi on tärkeää sopia monista eri asioista ennen avioliiton solmimista.

Edunvalvonta­valtuutuksen tekeminen

Miten edunvalvontavaltuutus tehdään ja vahvistetaan? Juristi avaa asian käytännönläheisesti - lue tästä!

Usein kysytyt kysymykset

Voit aina auttaa  ja kannustaa henkilöä laatimaan edunvalvontavaltakirjan, mutta tekijän on aina itse sekä allekirjoitettava että ymmärrettävä valtakirjan merkitys. Tästä syystä edunvalvontavaltakirja kannattaakin tehdä hyvissä ajoin.

Asiakirja, jonka avulla voit päättää, kuka hoitaisi sinun asioitasi, jos et jostain syystä siihen enää itse kykenisi. Asiakirja tulee voimaan vain tarvittaessa ja sen avulla voi välttää valtion alaisen edunvalvonnan eli toisin sanoen sen, että viranomainen päätyisi hoitamaan asioitasi läheistesi sijasta. 

Edunvalvontavaltuutus tehdään sen varalta, ettet pystyisi sairauden, onnettomuuden, muuten heikentyneen terveydentilan tai vanhenemisen vuoksi huolehtimaan enää itse omista 

  • taloudellisista tai
  • henkilökohtaisista asioistasi.

Edunvalvontavaltuutukselle voi tulla tarve koska vain esimerkiksi sairaalaan joutumisen, muistisairauden tai onnettomuuden vuoksi.  Lue lisää aiheesta täältä.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.