Yrittäjän testamentti

Tilaa juristin laatima testamentti netistä! Lakihelpiltä saat yrittäjän testamentin jopa kymmenessä minuutissa.

Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat testamentin sähköisesti. Palvelun maksu tapahtuu aina jälkikäteen laskulla.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Tilaa testamentti tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on testamentti?

Testamentti on ainoa asiakirja, jolla voi määrätä omaisuuden jakamisesta kuoleman jälkeen. Testamentti on siis tahdonilmaisu, jolla henkilö ilmoittaa tahtonsa omaisuutensa jakamisesta kuolemansa jälkeen. Jokaisen olisi hyvä tehdä testamentti.

Testamentin hinta

200 €

Mikä on yrittäjän testamentti?

Kun kuolet, yritystoimintasi ja omistamasi osakkeet siirtyvät kuolinpesälle. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kuolinpesä hallinnoi yritystäsi ja edustaa sitä.

Testamentti on ainut asiakirja, jolla voit määrätä siitä, mitä yritystoiminnallesi ja omistamillesi osakkeille tapahtuu, kun sinä et ole enää itse täällä määräämässä siitä. Yrittäjälle testamentin teko on erittäin tärkeää, sillä sillä voi turvata yritystoiminnan jatkumisen.

Yritystä koskeva testamentti voi esimerkiksi määrätä siitä, kuka osakkeet perii tai kuka yritystoimintaa jatkaa.

Osakassopimuksessa voidaan myös määrätä siitä, mitä osakkeille tapahtuu, jos osakas menehtyy. Osakkaat voivat esimerkiksi haluta sopia siitä, että muilla on oikeus lunastaa osakkeet itselleen.

Testamentin teko

Lakihelpillä teet testamentin etänä ilman ajanvarausta. Lue tästä, mitä määräyksiä voit laittaa testamenttiin. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle testamentin ja lähettää sen sinulle sähköisesti. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Suosittelemme myös näitä asiakirjoja

Testamentin kaveriksi suosittelemme seuraavia asiakirjoja:

  • yrittäjän edunvalvontavaltuutuksen avulla huolehdit siitä, että yrityksesi toiminta jatkuu mutkitta, jos et väliaikaisesti tai pysyvästi pysty enää siitä itse huolehtimaan (esim sairaalaan joutuminen tai onnettomuus)
  • avioehdolla varmistat, ettei ex-puoliso saa esimerkiksi erossa yhtiön osakkeita ja päätösvaltaa. Avioehtoa edellytetään usein tästä syystä myös osakassopimuksessa.
Tilaa testamentti edullisesti tästä!

Juristin laatima testamentti vain 200 €.

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Lue lisää testamentista

Miten perukirja laaditaan?

Perukirja on virallinen juridinen asiakirja, joka laaditaan henkilön kuoleman jälkeen. Se sisältää tiedot vainajan perillisistä, omaisuudesta ja veloista. Perukirja toimii veroilmoituksena perintöveron määräämiseksi sekä pohjana perinnönjaolle.

Kuka minut perii? – Perintökaaren selvitys perimysjärjestyksestä

Perintökaari säätelee, kuka on oikeutettu perimään henkilön omaisuuden. Artikkelista luet tilanteesi mukaisesti sen, kuka sinut perisi.

Ketä kuolinpesän osakkaat ovat?

Kuolinpesän osakkaita ovat perilliset, testamentin saajat sekä eloonjäänyt puoliso. Osakkaaksi voi tulla myös ex-puoliso.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.