Yrittäjän testamentti

Tilaa juristin laatima testamentti netistä! Lakihelpiltä saat yrittäjän testamentin jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat testamentin sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi testamentti tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on testamentti?

Testamentti on ainoa asiakirja, jolla voi määrätä omaisuuden jakamisesta kuoleman jälkeen. Testamentti on siis tahdonilmaisu, jolla henkilö ilmoittaa tahtonsa omaisuutensa jakamisesta kuolemansa jälkeen. Jokaisen olisi hyvä tehdä testamentti.

Testamentin hinta

200 €

Mikä on yrittäjän testamentti?

Kun kuolet, yritystoimintasi ja omistamasi osakkeet siirtyvät kuolinpesälle. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kuolinpesä hallinnoi yritystäsi ja edustaa sitä.

Testamentti on ainut asiakirja, jolla voit määrätä siitä, mitä yritystoiminnallesi ja omistamillesi osakkeille tapahtuu, kun sinä et ole enää itse täällä määräämässä siitä. Yrittäjälle testamentin teko on erittäin tärkeää, sillä sillä voi turvata yritystoiminnan jatkumisen.

Yritystä koskeva testamentti voi esimerkiksi määrätä siitä, kuka osakkeet perii tai kuka yritystoimintaa jatkaa.

Osakassopimuksessa voidaan myös määrätä siitä, mitä osakkeille tapahtuu, jos osakas menehtyy. Osakkaat voivat esimerkiksi haluta sopia siitä, että muilla on oikeus lunastaa osakkeet itselleen.

Testamentin teko

Lakihelpillä teet testamentin etänä ilman ajanvarausta. Lue tästä, mitä määräyksiä voit laittaa testamenttiin. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle testamentin ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Lue lisää testamentista

Avioeron vaiheet

Miten avioero tapahtuu ja miten avioeron saa? Mikä on ositus ja miten se tehdään? Miten avioehto vaikuttaa ositukseen? Lue tästä!

Avioehto on halpa tapa turvata sopuisa avioero

Miksi avioehto on halpa tapa turvata sopuisa avioero? Lue tästä!

Testamentin teko juristin avustuksella

Mitä määräyksiä testamenttiin voi ja kannattaa laittaa? Me selitämme, lue tästä!

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.