Työsopimuksen irtisanomisilmoitus

Tilaa juristin laatima työsopimuksen irtisanomisilmoitus netistä! Lakihelpiltä saat työsopimuksen irtisanomisilmoituksen jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat työsopimuksen irtisanomisilmoituksen sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Työnantaja voi irtisanoa lähtökohtaisesti vain toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen. Työntekijä voidaan irtisanoa tuotannollisista, taloudellisista tai henkilöön liittyvistä syistä. Työntekijän irtisanomisperuste tulee kuitenkin aina olla asiallinen ja työnantajalla tulee olla siihen painava syy.

Irtisanominen tuotannollisilla ja taloudellisilla syillä

Työnantaja saa irtisanoa työntekijän työsopimuksen, kun tarjolla oleva työ on taloudellisista, tuotannollisista tai työnantajan toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä vähentynyt olennaisesti ja pysyvästi.

Työsopimuksen irtisanomisilmoitus hinta

200 €

Irtisanominen työntekijän henkilöön liittyvillä perusteilla

Työntekijästä johtuvana tai hänen henkilöönsä liittyvänä asiallisena ja painavana irtisanomisperusteena voidaan pitää työsopimuksesta tai laista johtuvien, työsuhteeseen olennaisesti vaikuttavien velvoitteiden vakavaa rikkomista tai laiminlyöntiä.

Lisäksi syynä voidaan pitää myös sellaisten työntekijän henkilöön liittyvien työntekoedellytysten olennaista muuttumista, joiden vuoksi työntekijä ei enää kykene selviytymään työtehtävistään.

Kun työnantaja arvioi syyn asiallisuutta ja painavuutta, on arvioinnissa otettava huomioon työnantajan palveluksessa olevien työntekijöiden lukumäärä sekä työnantajan ja työntekijän olosuhteet kokonaisuudessaan.

Irtisanomisen peruste ei voi olla mm.

  • sairaus tai vamma
  • poliittinen tai uskonnollinen vakaumus

Työsopimuksen irtisanomisilmoitus netistä

Lakihelpiltä saat selvityksen työsopimuksen irtisanomisilmoituksen etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle työsopimuksen irtisanomisilmoituksen ja lähettää sen sinulle sähköpostiin.

Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen irtisanomisilmoituksen lähettämistä.

Muuta ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Avoehto yhteiselon päättymisen turvana

Mikä on sopimus avoeron varalta eli avioehto? Lue tästä, me kerromme kaiken tarpeellisen!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.