Velkakirja

Tilaa juristin laatima velkakirja netistä! Lakihelpiltä saat velkakirjan jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat velkakirjan sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi velkakirja tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on velkakirja?

Velkakirja on kirjallinen sopimus, jossa velallinen tunnustaa saaneensa velkakirjassa mainitun rahamäärän eli velan lainaksi velkakirjan luotonantajalta. Velkakirja on hyvä laadituttaa juristilla, sillä se on juridinen sitoumus, jolla velallinen sitoutuu maksamaan velan takaisin sovitusti.

Velkakirjan hinta

200 €

Velkakirjan tekeminen

Lakihelpillä teet velkakirjan etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle velkakirjan ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen velkakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Laadi velkakirja tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Edunvalvontavaltuutuksen ABC

Löydät kaiken edunvalvontavaltuutukseen liittyvän termistön täältä!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.