Velkakirja

Tilaa juristin laatima velkakirja netistä! Lakihelpiltä saat velkakirjan jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat velkakirjan sähköisesti.

Velkakirja 200 € sis. alv.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi velkakirja tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on velkakirja?

Velkakirja on kirjallinen sopimus, jossa velallinen tunnustaa saaneensa velkakirjassa mainitun rahamäärän eli velan lainaksi velkakirjan luotonantajalta. Velkakirja on hyvä laadituttaa juristilla, sillä se on juridinen sitoumus, jolla velallinen sitoutuu maksamaan velan takaisin sovitusti.

Velkakirja sisältää yleensä tietoja kuten velkojan ja velallisen nimi, velan määrä, eräpäivä, korko ja takaisinmaksuehdot. Velkakirja voi olla lyhytaikainen tai pitkäaikainen.

Velkakirja on tärkeä dokumentti sekä velkojalle että velalliselle, sillä se osoittaa, että velka on olemassa. Lisäksi velkakirjasta käy ilmi, millä ehdoilla se on annettu. Velkakirja antaa myös oikeudellisen suojan velkojalle, jos velallinen ei pysty maksamaan velkaa sovitun ajan sisällä, sillä velkakirjaa voidaan käyttää todisteena velan olemassaolosta ja ehdoista.

Velkakirjan hinta

200 €

Velkakirjan tekeminen

Lakihelpillä teet velkakirjan etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle velkakirjan ja lähettää sen sinulle sähköisesti. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen velkakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Miksi velkakirja kannattaa laadituttaa juristilla

Velkakirjan laatiminen on tärkeää, jotta kaikki velan ehdot ja ehdot sovitaan selkeästi ja mahdolliset riitatilanteet vältetään. Velkakirjan laatiminen juristin avulla voi auttaa varmistamaan, että velkakirjassa käytetyt sanamuodot ovat oikein ja että kaikki tarvittavat tiedot sisällytetään asiakirjaan. Juristilla on myös tietoa siitä, mitä tietoja velkakirjassa tulee olla ja millaisia ​​ehtoja siinä voidaan käyttää.

Jos velkakirjan ehdot ovat epäselvät tai niitä ei ole määritelty tarkasti, tämä voi johtaa riitatilanteisiin velkojan ja velallisen välillä. Pahimmassa tapauksessa velan periminen oikeusteitse estyy, jos velkakirja ei ole oikein laadittu. 

Laadi velkakirja tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Ajankohtaista

Mikä on yrittäjän edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kohdalla edunvalvontavaltuutuksen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä se kattaa myös yritystoimintaan liittyvät päätökset.

Miten perukirja laaditaan?

Perukirja on virallinen juridinen asiakirja, joka laaditaan henkilön kuoleman jälkeen. Se sisältää tiedot vainajan perillisistä, omaisuudesta ja veloista. Perukirja toimii veroilmoituksena perintöveron määräämiseksi sekä pohjana perinnönjaolle.

Kuka minut perii? – Perintökaaren selvitys perimysjärjestyksestä

Perintökaari säätelee, kuka on oikeutettu perimään henkilön omaisuuden. Artikkelista luet tilanteesi mukaisesti sen, kuka sinut perisi.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.