Testamentti verkossa

Tilaa juristin laatima testamentti netistä! Lakihelpiltä saat testamentin jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat testamentin sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi testamentti tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on testamentti?

Testamentti on ainoa asiakirja, jolla voi määrätä omaisuuden jakamisesta kuoleman jälkeen. Testamentti on siis tahdonilmaisu, jolla henkilö ilmoittaa tahtonsa omaisuutensa jakamisesta kuolemansa jälkeen. Jokaisen olisi hyvä tehdä testamentti.

Testamentin hinta

200 €

Testamentit

Testamentin voi tehdä kuka vain täysi-ikäinen tai yli 15-vuotias siitä omaisuudesta, jonka hän on itse ansainnut. Testamentti on erityisen tärkeä asiakirja esimerkiksi avopareille, lapsettomille, uusperheille ja vanhemmille, joilla on alaikäisiä lapsia. Testamentilla voidaan myös varmistaa esimerkiksi, että perivä saa pitää perityn omaisuuden kokonaisuudessaan itsellään erotilanteessa. Lue keskinäisestä testamentista täältä.

Testamentin teko

Lakihelpillä teet testamentin etänä ilman ajanvarausta. Lue mitä määräyksiä voit laittaa testamenttiin. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle testamentin ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Lue lisää testamentista

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Keskinäinen testamentti – Pidä huolta toisesta

Keskinäisellä testamentilla turvaat toisen aseman, jos sinulle tapahtuu jotain. Lue tästä lisää!

Tee avioehto. Avioliitto päättyy aina

Mitä kaikkea avioehdosta täytyy tietää? Lue tästä!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.