Verkkokaupan ehdot

Tilaa juristin laatimat verkkokaupanehdot netistä! Lakihelpiltä saat verkkokaupan ehdot nopeasti ja ilman ajanvarausta. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat verkkokauppaehdot sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mitkä ovat verkkokaupan ehdot?

Laki velvoittaa, että verkkokaupassa noudatetaan tiettyjä ehtoja ja niistä viestitään asiakkaalle. Tämä voidaan tehdä osana verkkokaupan ehtoja.

Voit tilata verkkokauppaehdot meiltä omana dokumenttinaan tai liittää ne osaksi Tilaus- ja käyttöehtoja (tässä tapauksessa klikkaa tekemään Tilaus- ja käyttöehdot tästä).

Verkkokauppa ehdot hinta

alk. 100 €

Mitä verkkokauppa ehdoissa pitää olla?

Juristin laatimat verkkokaupan ehdot tehdään sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Mitä ehtoja verkkokaupan ehdoissa pitää olla? Muun muassa nämä:

  • toimitusehdot, hinnat sekä toimituskulut
  • tuotteen ja/tai palvelun tiedot
  • maksuvaihtoehdot ja toimitus
  • tiedot palauttamisesta ja peruuttamisesta
  • etämyyntiä koskevat tiedot
  • tiedot tietojen käsittelystä
  • yhteystiedot
  • riidanratkaisun tiedot

Verkkokauppaehdot netistä

Lakihelpiltä saat verkkokauppaehdot etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen saat juristilta tarjouksen ehtojen tekemisestä. Jos hyväksyt tarjouksen, saat juristimme laatiman asiakirjan kätevästi sähköpostiisi.

Helppoa ja nopeaa!

Jos sinulla on tarvetta myös tilaus- ja käyttöehdoille, voit pyytää verkkokauppaehtojen lisäämistä myös osaksi niitä. Tässä tapauksessa klikkaa tekemään Tilaus- ja käyttöehdot tästä!

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Muuta ajankohtaista

Mikä on yrittäjän edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kohdalla edunvalvontavaltuutuksen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä se kattaa myös yritystoimintaan liittyvät päätökset.

Miten perukirja laaditaan?

Perukirja on virallinen juridinen asiakirja, joka laaditaan henkilön kuoleman jälkeen. Se sisältää tiedot vainajan perillisistä, omaisuudesta ja veloista. Perukirja toimii veroilmoituksena perintöveron määräämiseksi sekä pohjana perinnönjaolle.

Hyvä tietää tietosuojaselosteesta

Lain mukaan (EU:n tietosuoja-asetus GDPR ja tietosuojalaki) jokaisen yrityksen täytyy informoida mitä henkilötietoja se kerää, miten se käsittelee niitä ja kuinka se suojaa niitä.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.