Vuokrasopimus

Tilaa juristin laatima vuokrasopimus netistä! Lakihelpiltä saat vuokrasopimuksen jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat vuokrasopimuksen sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi vuokrasopimus tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Mikä on vuokrasopimus?

Vuokrasopimus on vuokralaisen ja vuokranantajan välinen sopimus vuokrasuhteesta. Vuokrasopimuksessa voi sopia melko vapaasti monista vuokrasuhteen sisältöön liittyvistä seikoista. Vuokrasopimuksessa tulee kuitenkin ottaa huomioon siihen vaikuttava lainsäädäntö, jonka vuoksi se kannattaa myös laatia juristin avustuksella.

Vuokrasopimuksen hinta

200 €

Vuokrasopimus tai työsuhdeasunnon vuokrasopimus

Saat tilattua juristiltamme juuri sellaisen vuokrasopimuksen, kuin tarvitset. Vuokrasopimuksen tilatessa pääset siis esimerkiksi erittelemään, haluatko tilata normaalin vuokrasopimuksen tai työsuhdeasunnon vuokrasopimuksen.

Vuokrasopimuksen tekeminen

Lakihelpillä teet vuokrasopimuksen etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle vuokrasopimuksen ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen vuokrasopimuksen lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Laadi vuokrasopimus tästä!

Jopa 10 minuutissa!

Ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Avoehto yhteiselon päättymisen turvana

Mikä on sopimus avoeron varalta eli avioehto? Lue tästä, me kerromme kaiken tarpeellisen!

Edunvalvontavaltuutuksen ABC

Löydät kaiken edunvalvontavaltuutukseen liittyvän termistön täältä!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.