Sopimus avioeron varalta

Tilaa juristin laatima sopimus avioeron varalta netistä! Lakihelpiltä saat sopimuksen avioeron varalta jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat sopimuksen avioeron varalta sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mikä on sopimus avioeron varalta?

Sopimus avioeron varalta eli ositussopimus on sopimus avioliiton tai rekisteröidy parisuhteen päättymisen varalta. Sopimuksessa voidaan sopia etukäteen avio-oikeuden alaisen omaisuuden jakamisesta sekä eroon liittyvistä muista asioista, kuten esimerkiksi lasten huollosta, elatuksesta ja tapaamisoikeudesta.

Sopimus avioeron varalta hinta

200 €

Miksi ositussopimus kannattaa tehdä?

Ositussopimus kannattaa tehdä kaiken varalta ja silloin, kun välit ovat täysin sopuisat. Ositussopimuksella voi varmistua siitä, että erotilanteessa asiat sujuu riidattomasti, nopeasti ja vaivattomasti. Lue lisää tästä!

Ositussopimus

Ositussopimus sitoo vain sopimuksen osapuolia. Tämä tarkoittaa, että sopimusta sovelletaan vain erotilanteisiin, eikä se päde esimerkiksi avioliiton päättyessä toisen kuolemaan. Ositusopimuksesta voidaan myös poiketa erotilanteessa halutessa toisin sopimalla. Ositussopimuksella voidaan kuitenkin välttää omaisuus- ja huoltajuuskiistat helposti. 

Sopimus avioeron varalta tekeminen

Lakihelpillä teet sopimuksen avioeron varalta etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle sopimuksen avioeron varalta ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Lue lisää sopimuksesta avioeron varalta

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Tee avioehto. Avioliitto päättyy aina

Mitä kaikkea avioehdosta täytyy tietää? Lue tästä!

Omaisuuden erottelu

300 - 900 €
Omaisuuden erottelu suoritetaan silloin kun puolisoilla ei ole avio-oikeutta toistensa omaisuuteen. Yleensä tällainen tilanne on silloin, kun puolisoilla on ollut avioehto, jossa avio-oikeus on suljettu pois.

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.