Etämyyntiehdot

Tilaa juristin laatimat etämyyntiehdot netistä! Lakihelpiltä saat etämyyntiehdot nopeasti ja ilman ajanvarausta. Etämyyntiehdot maksavat 200 € + alv.

Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat etämyyntiehdot sähköisesti.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mitkä ovat etämyyntiehdot?

Jos tekee sopimuksen kuluttajan kanssa joko

1) etämyyntinä (sopimuksen tekemiseen käytetään etäviestintää eivätkä osapuolet ole olleet yhtä aikaa läsnä – eli sopimus tehdään esim sähköpostitse vai verkossa), tai

2) kotimyyntinä (muualla kuin toimeksisaajan toimitiloissa),

asiakkaalle on annettava ennakkotiedot ja peruuttamislomake (etämyyntiehdot). Etämyyntiehdoissa kerrotaan asiakkaan oikeudesta peruuttaa sopimus viimeistään 14 päivän kuluessa sopimuksen allekirjoituksesta sekä siihen liittyvistä rajoituksista.

Voit tilata nämä meiltä omana dokumenttinaan tai liittää ne osaksi Tilaus- ja käyttöehtoja (tässä tapauksessa klikkaa tekemään Tilaus- ja käyttöehdot tästä).

Etämyyntiehdot hinta

200 €

Mitä etämyyntiehtoihin kirjoitetaan?

Etämyyntiehdoissa voi olla tärkeää määrätä näistä seikoista:

  • Yritys voi aloittamaa asian hoitamisen pian eikä sen tarvitse odottaa kahden viikon peruutusaikaa
  • Jos asiakas silti peruuttaa tilauksen, on asiakas velvollinen maksamaan jotain jo siihen mennessä tehdystä työstä
  • Mikäli toimeksianto olisi jo kokonaan keretty hoitaa, ei mahdollisuutta peruutukseen ole

Etämyyntiehdot netistä

Lakihelpiltä saat etämyyntiehdot etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen saat juristimme laatiman asiakirjan kätevästi sähköisesti.

Helppoa ja nopeaa!

Jos sinulla on tarvetta myös tilaus- ja käyttöehdoille, voit pyytää etämyyntiehtojen lisäämistä myös osaksi niitä. Tässä tapauksessa klikkaa tekemään Tilaus- ja käyttöehdot tästä!

Laadi ehdot tästä

Vain 200 € + alv.

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Muuta ajankohtaista

Mikä on yrittäjän edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kohdalla edunvalvontavaltuutuksen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä se kattaa myös yritystoimintaan liittyvät päätökset.

Miten perukirja laaditaan?

Perukirja on virallinen juridinen asiakirja, joka laaditaan henkilön kuoleman jälkeen. Se sisältää tiedot vainajan perillisistä, omaisuudesta ja veloista. Perukirja toimii veroilmoituksena perintöveron määräämiseksi sekä pohjana perinnönjaolle.

Hyvä tietää tietosuojaselosteesta

Lain mukaan (EU:n tietosuoja-asetus GDPR ja tietosuojalaki) jokaisen yrityksen täytyy informoida mitä henkilötietoja se kerää, miten se käsittelee niitä ja kuinka se suojaa niitä.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.