Anna Lakihelpille toimeksianto

Alk. 120 €
Täytä alkutiedot juristin kanssa sovitusta toimeksiannosta oheen. Samalla annat Lakihelpille ja juristille toimeksiannon asian hoitamisesta.

Sopimusyrittäjäsopimus

alk. 400 €
Sopimusyrittäjäsopimus on sopimus, jolla sovit ehdot avun hankkimisesta liikkeellesi.

Vuokratuolisopimus

300 €
Vuokratuolisopimus on sopimus, jolla sovit ehdot avun hankkimisesta liikkeellesi.

Tilaus- ja käyttöehdot

alk. 400 €
Asiakasehdoilla varmistat, että tarjoamasi palvelu suoritetaan ja vastaanotetaan sekä sinun että asiakkaasi etujen mukaisesti.

Etämyyntiehdot

200 €
Jos teet sopimuksen kuluttajan kanssa etänä, asiakkaalle on annettava etämyyntiehdot. Ehdoissa kerrotaan asiakkaan oikeudesta peruuttaa sopimus viimeistään 14 päivän kuluessa sopimuksen allekirjoituksesta sekä siihen liittyvistä rajoituksista.

Verkkokaupan ehdot

alk. 100 €
Laki velvoittaa, että verkkokaupassa noudatetaan tiettyjä ehtoja ja niistä viestitään asiakkaalle. Tämä voidaan tehdä osana verkkokaupan ehtoja.

Lahjakortti

Alk. 195 €
Usein yritys hankkii konsultin tiettyyn ongelmaan, johon siltä itseltään ei löydy talon sisäistä asiantuntemusta. Konsultointisopimus on sopimus, jolla sovitaan konsultoinnista ja sen ehdoista.

Alihankintasopimus

alk. 400 €
Ulkoistaminen on joissain tilanteissa kannattavaa, sillä ulkopuolisella toimijalla voi olla erityisosaamista asian hoitamiseen ja se voi tulla yritykselle myös edullisemmaksi. Alihankintasopimus on sopimus, jolla sovitaan sovitun suoritteen suorittamisesta.

Perukirja

Alk. 400 €
Perukirja on laajempi toimeksianto, joka hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat kustannusarvion heti.

Avioehto

200 €
Avioliitto päättyy aina, joko eroon tai toisen kuolemaan. Avioehto laaditaan tätä varten.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.