Perukirja

Tilaa juristin laatima perukirja netistä! Perukirja on laajempi toimeksianto, joka hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Valitse Valmis asiakirja ja sieltä Perukirja. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat kustannusarvion suoraan sähköpostiisi. Kustannusarvio ei sido ostamaan.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Pyydä tarjous perukirjaan tästä

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Mikä on perukirja?

Perukirja toimii kuolinpesä osakasluettelona, omaisuusluettelona ja veroilmoituksena.  Siihen merkitään siis vainajan varat, velat sekä kuolinpesän osakkaat. Perukirja on tehtävä 3kk kuluessa henkilön kuolemasta. Perukirja kannattaa laatia juristilla, ettei se aiheuta ongelmia pankissa, perinnönjaossa tai verottajan kanssa.

Perukirjan teet meillä helposti netissä. 

Perukirjan hinta

400 - 1000 €

Perukirja verottajalle

Perukirja on hyvä tehdä tarkasti ja juristin avustuksella, sillä perukirja toimii myös veroilmoituksena, jonka pohjalta verottaja määrää perintöverot. Perukirjassa tulee listata kaikki henkilöt, jotka ovat kuolinpesän osakkaita ja oikeutettuja perintöön. Perukirjaan kirjataan myös kaikki vainajan ja mahdollisen lesken varallisuus ja omaisuusluettelo toimii omaisuuden osituksen ja perinnönjaon pohjana. 

Perukirjan tekeminen

Perukirja etänä ilman ajanvarausta – saat sen Lakihelpiltä! Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristimme antaa sinulle tarjouksen perukirjan laatimisesta. Tiedät siis aina etukäteen, mitä perunkirjoitus maksaa.

Mikäli valitset Lakihelpin, juristimme laatii perukirjan sinulle ja saat sen kätevästi sähköpostiisi. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut aina ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Valitse Valmis asiakirja ja sieltä Perukirja. Vastaamalla kysymyksiin saat juristilta kustannusarvion suoraan sähköpostiisi. Kustannusarvio ei sido ostamaan.

Laadi perukirja tästä!

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Edunvalvontavaltuutuksen ABC

Löydät kaiken edunvalvontavaltuutukseen liittyvän termistön täältä!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.