Perinnönjako

Tilaa juristin laatima perinnönjako netistä! Perinnönjako on laajempi toimeksianto, joka hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Valitse Valmis asiakirja ja sieltä Perinnönjako. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat kustannusarvion heti. Kustannusarvio ei sido ostamaan.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Katso paljon perinnönjako maksaa tästä!

Kustannusarvio ei sido ostamaan.

Mikä on perinnönjako?

Perintö voidaan jakaa perinnönjaolla tai perinnönjakokirjalla. Perinnönjako on toimitus, jossa kuolinpesän omaisuus siirretään perillisille eli perintö jaetaan kuolinpesä osakkaiden kesken. Perinnönjaosta täytyy tehdä jakokirja. 

Perinnönjako on prosessi, jossa kuolleen henkilön omaisuus jaetaan perillisille. Perinnönjakoon liittyy monia erilaisia ​​oikeudellisia ja taloudellisia kysymyksiä, kuten omaisuuden arvostus, mahdolliset velat, verot ja perillisten oikeudet.

Perinnön jakoa ennen on pitänyt 

  • tehdä perunkirjoitus, jossa selvitetään vainajan varat ja velat
  • maksaa kuolinpesän velat
  • suorittaa ositus ex-puolisoiden ja/tai lesken välillä

Tämän jälkeen perinnönjaolla  omaisuus jaetaan perillisille testamentin tai perintöoikeuden mukaan. Perinnönjaosta laaditaan perinnönjakokirja.

Jos vainajalla ei ole testamenttia, perintö jaetaan lakimääräisen perimysjärjestyksen mukaisesti. Lakimääräinen perimysjärjestys määrittelee, keille perinnönjako kuuluu ja miten se jaetaan.

Perinnönjaossa tärkeää on, että kaikki perilliset saavat omaisuudestaan oikean osuuden. Perinnönjaon tekeminen juristilla kannattaa, koska asuntojen siirtäminen, kiinteistöjen lainhuutojen saaminen tai varojen siirtäminen pankista ei välttämättä onnistu, jos perinnönjakokirja ei ole oikein laadittu.

Perinnönjako hinta

500 - 1200 €

Perinnöt

Perinnönjaolle ei ole säädetty mitään määräaikaa, jonka sisällä perintö pitäisi jakaa. Usein perintö halutaan jakaa heti perunkirjoituksen jälkeen. Perinnönjako on kuitenkin suoritettava, mikäli yksikin kuolinpesä osakas vaatii sitä. Se voidaan kuitenkin tehdä vasta mahdollisen kuolinpesän osituksen ja perunkirjoituksen jälkeen.

Perinnönjaon tekeminen

Perinnönjako etänä ilman ajanvarausta – saat sen Lakihelpiltä! Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristimme antaa sinulle tarjouksen perinnönjaon laatimisesta. Tiedät siis aina etukäteen, mitä perinnönjako maksaa. Mikäli valitset Lakihelpin, juristimme laatii sinulle perinnönjaon ja saat sen kätevästi sähköpostiisi. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän ottaa sinuun aina yhteyttä ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Laadi perinnönjako tästä!

Saat kustannusarvion heti

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Ajankohtaista

Mikä on yrittäjän edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kohdalla edunvalvontavaltuutuksen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä se kattaa myös yritystoimintaan liittyvät päätökset.

Miten perukirja laaditaan?

Perukirja on virallinen juridinen asiakirja, joka laaditaan henkilön kuoleman jälkeen. Se sisältää tiedot vainajan perillisistä, omaisuudesta ja veloista. Perukirja toimii veroilmoituksena perintöveron määräämiseksi sekä pohjana perinnönjaolle.

Kuka minut perii? – Perintökaaren selvitys perimysjärjestyksestä

Perintökaari säätelee, kuka on oikeutettu perimään henkilön omaisuuden. Artikkelista luet tilanteesi mukaisesti sen, kuka sinut perisi.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.