Perinnönjako

Tilaa juristin laatima perinnönjako netistä! Perinnönjako on laajempi toimeksianto, joka hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Valitse Valmis asiakirja ja sieltä Perinnönjako. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat kustannusarvion suoraan sähköpostiisi. Kustannusarvio ei sido ostamaan.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Pyydä tarjous perinnönjakoon tästä

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Mikä on perinnönjako?

Perintö voidaan jakaa perinnönjaolla tai perinnönjakokirjalla. Perinnönjako on toimitus, jossa kuolinpesän omaisuus siirretään perillisille eli perintö jaetaan kuolinpesä osakkaiden kesken. Perinnönjaosta täytyy tehdä jakokirja. 

Perinnönjako hinta

500 - 1200 €

Perinnöt

Perinnönjaolle ei ole säädetty mitään määräaikaa, jonka sisällä perintö pitäisi jakaa. Usein perintö halutaan jakaa heti perunkirjoituksen jälkeen. Perinnönjako on kuitenkin suoritettava, mikäli yksikin kuolinpesä osakas vaatii sitä. Se voidaan kuitenkin tehdä vasta mahdollisen kuolinpesän osituksen ja perunkirjoituksen jälkeen.

Perinnönjaon tekeminen

Perinnönjako etänä ilman ajanvarausta – saat sen Lakihelpiltä! Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristimme antaa sinulle tarjouksen perinnönjaon laatimisesta. Tiedät siis aina etukäteen, mitä perinnönjako maksaa. Mikäli valitset Lakihelpin, juristimme laatii sinulle perinnönjaon ja saat sen kätevästi sähköpostiisi. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut aina ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Laadi perinnönjako tästä!

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Edunvalvontavaltuutuksen ABC

Löydät kaiken edunvalvontavaltuutukseen liittyvän termistön täältä!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.