Voiko avioehdon tehdä netissä?

Avioehto netissä

Avioliiton solmiminen herättää usein monia tunteita ja suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Taloudellisten näkökohtien suunnittelun yksi vaihe on keskustelu avioehtosopimuksesta. 

Nykyteknologian aikakaudella moni pohtii mahdollisuutta laatia tämä merkittävä asiakirja verkossa. Tässä artikkelissa kerromme, miten se tapahtuu!

Mikä avioehto on?

Avioehtosopimus määrittelee, miten onko puolisoilla tai toisella puolisolla oikeutta toisen varoihin avioliiton päättyessä joko avioeroon tai toisen puolison kuolemaan. Avioehdon voi laatia monella eri tavalla. 

Katso lisää täältä!

Voiko avioehdon tehdä verkossa?

Nykyteknologian aikakaudella moni toivoo helppoa ratkaisua lakiasioiden hoitamiseen ja avioehto on yksin näistä asiakirjoista, joka hoidetaan mieluusti netissä. 

Avioehdon voi laatia juristin avustuksella netissä Lakihelpillä. Verkkolakitoimistossa asian hoitamalla hyödytään asian hoitamisen helppoudesta, kustannustehokkuudesta ja nopeudesta.

Miten avioehto laaditaan verkossa?

  1. Lakihelpin kautta vastaat ensin juristin kysymyksiin verkossa.
  2. Tämän jälkeen saat allekirjoitusvalmiin avioehdon suoraan sähköpostiisi. 
  3. Allekirjoituksen jälkeen avioehto rekisteröidään, Lakihelppi antaa tätä varten selkeät ohjeet.

Huom! Lakihelpillä jokaisen toimeksiannon laatii aina juristi, joka kontaktoi teidät, mikäli teille jää kysyttävää tai asiassa on jotain epäselvää.

Lue myös: Vältä riitaisa avioero – tee avioehto

Huomioitavaa lakiasioiden hoitamisesta verkossa

Jotta tärkeästä asiakirjasta tulee toivotunlainen ja sen haluaa tehdä netissä, kannattaa avioehdon laatimiseen valita toimisto, jossa juristi kuuluu hintaan tai asiakirjan saa tarkistettua edullisesti juristilla. 

Lue myös: Kuka tarvitsee avioehdon

Kysy tarjous perukirjasta

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.