Lakihelppi on mukana Digi- ja väestöviraston Omissa Käsissä -kampanjassa

Lakihelppi tekee yhteistyötä Digi- ja väestöviraston kanssa ja on mukana Omissa käsissä -kampanjassa.

Yhteistyössä Digi- ja väestöviraston kanssa

”Jos elämä yllättää, voi asiat silti pitää omissa käsissä”. Olemme mukana Digi- ja väestöviraston valtakunnallisessa ”Omissa käsissä” kampanjoinnissa.

Monen arki on rakennettu sen jatkuvuuden varaan. Elämä on kuitenkin arvaamatonta ja huominen voi yllättää. Jos toimintakykyni heikkenee, kuka maksaa laskusi, hakee puolestasi tuet ja etuudet, tekee päätökset hoitosuunnitelmastasi tai vaikkapa myy omaisuutta puolestasi? 

Jos edellisen kaltaisia kysymyksiä ei ole aiemmin miettinyt, saattaa sinulle tulla yllätyksenä, että näitä asioita ei voi hoitaa toisen puolesta, ilman oikeutta edustaa häntä. Edunvalvontavaltuutus on helppo tapa varautua tähän ennakkoon. 

Omissa käsissä -kampanja

Toukokuun alussa alkanut Omissa käsissä -kampanja nostaa kymmenien suomalaisten organisaatioiden voimin esille edunvalvontavaltuutuksen, joka on meille ihan jokaiselle ajankohtainen. Jokaisella meistä pitäisi olla edunvalvontavaltuutus, mutta harmillisesti se on vielä suurelle osalle tuntematon. Omissa käsissä -kampanja pyrkii muuttamaan tätä.

Mikä on edunvalvonta­valtuutus?

Edunvalvontavaltuutus on tärkeä valtakirja, jolla itselleen luotetun henkilön voi valtuuttaa hoitamaan esimerkiksi omaan talouteen tai terveyteen liittyviä asioita, jos itse menettää toimintakykynsä joko tilapäisesti tai pysyvästi. Tyypillisesti toimintakyvyn menettäminen voi tulla eteen iän ja esimerkiksi muistisairauden myötä, mutta yhtälailla sen voi kohdata nuorempikin henkilö vakavan sairauden tai tapaturmaisen loukkaantumisen johdosta. Tarve voi yllättää ja sitä varten asian pitää jo olla kunnossa. 

Tästä löydät tarkempaa tietoa edunvalvontavaltuutuksesta ja vastauksen siihen, miksi jokaisella pitäisi olla edunvalvontavaltakirja. Jos edunvalvontavaltuutus on jo tuttu, voit tutustua tarkemmin sen termistöön täältä!

Juristin laatima edunvalvonta­valtuutus netissä

Edunvalvontavaltuutusvaltakirjan laatiminen on onneksi helppoa ja tukea on tarjolla lukuisten erilaisten tahojen kautta. Myös me Lakihelpillä olemme mukana kampanjoimassa, sillä aihe ja sen tutuksi tekeminen on tärkeää. Haluamme olla tukenasi kaikissa elämän käännekohdissa. 

Me tarjoamme Edunvalvontavaltuutuksen etänä hintaan 200 € ilman ajanvarausta. Vastaa vain juristin laatimiin kysymyksiin ja saat juristin laatiman asiakirjan sähköpostiisi. 

Viranomaisetkin suosittelevat valtuutuksen tekemistä

Edunvalvontavaltuutus helpottaa ja nopeuttaa myös läheistesi toimintaa, kun tahtosi eri asioiden toteuttamiseen on selvä. Varmin tapa on luottaa nämä asiat tutun henkilön käsiin, joka voi tarpeen tullen ottaa asiat nopeastikin hallintaan. Näin myös itsemääräämisoikeus ja asiat säilyvät aina omissa käsissä.

Lue lisää kampanjasta ja edunvalvontavaltuutuksesta osoitteesta www.omissakäsissä.fi

Tänään on oikea hetki tehdä edunvalvontavaltuutus.

Lue lisää edunvalvonta­­valtuutuksesta

Mikä on yrittäjän edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kohdalla edunvalvontavaltuutuksen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä se kattaa myös yritystoimintaan liittyvät päätökset.

Avioehto, testamentti ja edunvalvontavaltuutus kuntoon

Avioliitto on sitoumus, jolla on paljon juridisia vaikutuksia. Sen vuoksi on tärkeää sopia monista eri asioista ennen avioliiton solmimista.

Edunvalvonta­valtuutuksen tekeminen

Miten edunvalvontavaltuutus tehdään ja vahvistetaan? Juristi avaa asian käytännönläheisesti - lue tästä!

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.