Lakihelppi yhteistyössä Kansallisen senioriliiton kanssa

Kansallinen senioriliitto ry ja Lakihelppi aloittavat yhteistyön! Yhteistyössä Lakihelppi tarjoaa Senioriliiton jäsenille lakipalveluita jäsenhintaan.

Kansallinen senioriliitto ry

Kansallinen senioriliitto edistää ikääntyvien ja eläkeläisten sosiaalista turvallisuutta ja hyvinvointia sekä valvoo heidän oikeuksiaan liiton arvoja noudattaen. Liitto on puolueisiin kuulumaton.

Kansallinen senioriliitto ry on valtakunnallinen eläkeläisjärjestö, joka edistää ikääntyvien ja eläkeläisten sosiaalista turvallisuutta ja hyvinvointia sekä valvoo heidän oikeuksiaan liiton arvoja noudattaen. Liitto on puolueisiin kuulumaton. Lue lisää Senioriliiton toiminnasta täältä.

 

Liittokokouskauden 2020-2023 teema on ”Rohkeasti tulevaisuuteen”. Senioriliitto panostaa nyt aiempaa enemmän digiaikaan, sähköiseen viestintään ja esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

 

 

Eläkeläisten tärkeimmät asiakirjat ovat mm.

Edunvalvontavaltakirja

Testamentti

Lue kaikki ikääntymiseen liittyvät asiakirjat täältä. 

 

 

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.