Omaisuuden erottelu

Tilaa juristin laatima omaisuuden erottelu netistä! Lakihelpiltä saat tilattua omaisuuden erottelun nopeasti ja vaivattomasti. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat tarjouksen omaisuuden erottelusta sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi omaisuuden erottelu tästä!

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Mikä on omaisuuden erottelu?

Omaisuuden erottelu suoritetaan silloin kun puolisoilla ei ole avio-oikeutta toistensa omaisuuteen. Yleensä tällainen tilanne on silloin, kun puolisoilla on ollut avioehto, jossa avio-oikeus on suljettu pois. Omaisuuden erottelussa puretaan, selvitetään ja tasataan avioliiton aikana muodostuneet varallisuussuhteet. Usein kumpikin haluaisi säilyttää oman omaisuutensa ja yhteinen omaisuus jaetaan.

Omaisuuden erottelu hinta

300 - 900 €

Omaisuuden erottelun tekeminen

Lakihelpillä teet omaisuuden erottelun etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristimme palaa sinulle pian tarjouksen kanssa sähköpostiisi. Kaikki hoituu etänä ja valmiin erottelun saat kätevästi sähköpostiisi. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Laadi omaisuuden erottelu tästä!

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Ajankohtaista luettavaa

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Avoehto yhteiselon päättymisen turvana

Mikä on sopimus avoeron varalta eli avioehto? Lue tästä, me kerromme kaiken tarpeellisen!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.