Omaisuuden erottelu

Tilaa juristin laatima omaisuuden erottelu netistä! Lakihelpiltä saat tilattua omaisuuden erottelun nopeasti ja vaivattomasti. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat tarjouksen omaisuuden erottelusta sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Laadi omaisuuden erottelu tästä!

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Mikä on omaisuuden erottelu?

Omaisuuden erottelu suoritetaan silloin kun puolisoilla ei ole avio-oikeutta toistensa omaisuuteen. Yleensä tällainen tilanne on silloin, kun puolisoilla on ollut avioehto, jossa avio-oikeus on suljettu pois. Omaisuuden erottelussa puretaan, selvitetään ja tasataan avioliiton aikana muodostuneet varallisuussuhteet. Usein kumpikin haluaisi säilyttää oman omaisuutensa ja yhteinen omaisuus jaetaan.

Omaisuuden erottelu hinta

300 - 900 €

Miksi omaisuuden erottelu tulee tehdä vaikka on avioehto

Vaikka aviopuolisot ovat laatineet avioehdon, jossa on sovittu omaisuuden erottelusta tai toisen puolison omaisuuden suojaamisesta, on tarpeen tehdä omaisuuden erottelu avioeron yhteydessä. Tällä voidaan varmistaa yhteisellä sopimuksella, että puolisoiden avio-oikeus on purettu eikä kummallakaan ole mitään vaatimuksia toista kohtaan.

Juristi voi auttaa puolisoita tekemään omaisuuden erottelun ja varmistamaan, että se tehdään kaikkien tarvittavien sääntöjen ja lakien mukaisesti. Juristi voi myös auttaa neuvottelemaan tasapuolisesta omaisuuden jaosta ja selvittämään, miten avioehtosopimus vaikuttaa omaisuuden jakamiseen.

Laadi omaisuuden erottelu tästä!

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Omaisuuden erottelun tekeminen

Lakihelpillä teet omaisuuden erottelun etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristimme palaa sinulle pian tarjouksen kanssa sähköpostiisi. Kaikki hoituu etänä ja valmiin erottelun saat kätevästi sähköpostiisi. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Laadi omaisuuden erottelu tästä!

Saat kustannusarvion sähköpostiisi!

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Ajankohtaista luettavaa

Avioehto, testamentti ja edunvalvontavaltuutus kuntoon

Avioliitto on sitoumus, jolla on paljon juridisia vaikutuksia. Sen vuoksi on tärkeää sopia monista eri asioista ennen avioliiton solmimista.

Perinnön jakaminen perinnönsaajille ja lakiosa

Perinnön jakaminen tarkoittaa perinnönjaon toteuttamista, jossa vainajan jälkeen jääneet varat jaetaan perinnönsaajien kesken.

Vältä riitaisa avioero – tee avioehto

Juridisesta vinkkelistä on monia tapoja välttää riitaisa avioero. Tässä artikkelissa muutamia vinkkejä.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.