Omaisuuden erottelu

Tilaa juristin laatima omaisuuden erottelu netistä! Lakihelpiltä saat tilattua omaisuuden erottelun nopeasti ja vaivattomasti. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat allekirjoitusvalmiin asiakirjan sähköisesti.

Omaisuuden erottelu tehdään, jos puolisoilla ei ole avio-oikeutta toisen omaisuuteen (esim. avioehdon takia). Jos puolisoilla on avio-oikeus toisen omaisuuteen osittainkin, pääset tilaamaan Osituksen täältä. 

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mikä on omaisuuden erottelu?

Omaisuuden erottelu suoritetaan silloin kun puolisoilla ei ole avio-oikeutta toistensa omaisuuteen. Yleensä tällainen tilanne on silloin, kun puolisoilla on ollut avioehto, jossa avio-oikeus on suljettu pois. Omaisuuden erottelussa puretaan, selvitetään ja tasataan avioliiton aikana muodostuneet varallisuussuhteet. Usein kumpikin haluaisi säilyttää oman omaisuutensa ja yhteinen omaisuus jaetaan.

Omaisuuden erottelu hinta

300 €

Miksi omaisuuden erottelu tulee tehdä vaikka on avioehto

Vaikka aviopuolisot ovat laatineet avioehdon, jossa on sovittu omaisuuden erottelusta tai toisen puolison omaisuuden suojaamisesta, on tarpeen tehdä omaisuuden erottelu avioeron yhteydessä. Tällä voidaan varmistaa yhteisellä sopimuksella, että puolisoiden avio-oikeus on purettu eikä kummallakaan ole mitään vaatimuksia toista kohtaan.

Juristi voi auttaa puolisoita tekemään omaisuuden erottelun ja varmistamaan, että se tehdään kaikkien tarvittavien sääntöjen ja lakien mukaisesti. Juristi voi myös auttaa neuvottelemaan tasapuolisesta omaisuuden jaosta ja selvittämään, miten avioehtosopimus vaikuttaa omaisuuden jakamiseen.

Omaisuuden erottelun tekeminen

Lakihelpillä teet omaisuuden erottelun etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristimme palaa sinulle pian tarjouksen kanssa sähköpostiisi. Kaikki hoituu etänä ja valmiin erottelun saat kätevästi sähköpostiisi. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Ajankohtaista luettavaa

Mikä on yrittäjän edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kohdalla edunvalvontavaltuutuksen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä se kattaa myös yritystoimintaan liittyvät päätökset.

Miten perukirja laaditaan?

Perukirja on virallinen juridinen asiakirja, joka laaditaan henkilön kuoleman jälkeen. Se sisältää tiedot vainajan perillisistä, omaisuudesta ja veloista. Perukirja toimii veroilmoituksena perintöveron määräämiseksi sekä pohjana perinnönjaolle.

Hyvä tietää tietosuojaselosteesta

Lain mukaan (EU:n tietosuoja-asetus GDPR ja tietosuojalaki) jokaisen yrityksen täytyy informoida mitä henkilötietoja se kerää, miten se käsittelee niitä ja kuinka se suojaa niitä.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.