Ilmoitus työn jatkamisesta

Tilaa juristin laatima ilmoitus työnjatkamisesta netistä! Lakihelpiltä saat ilmoituksen työnjatkamisesta jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat selvityksen sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mikä on ilmoitus työn jatkamisesta?

Työnantajan tulee ilmoittaa toistaiseksi lomautetulle työntekijälle työn jatkumisesta vähintään seitsemän päivää ennen työn alkamista, jollei toisin ole sovittu. Tämä voidaan tehdä ilmoituksella työn jatkamisesta. Jos työntekijä on lomautettu määräajaksi, alkaa työ määräajan päätyttyä.

Ilmoitus työn jatkamisesta hinta

120 €

Voiko määräajaksi lomautetun työntekijän kutsua töihin etuajassa?

Työnantaja ja työntekijä voivat sopia lomautuksen päättymisestä etuajassa. Työnantaja ei voi kuitenkaan yksipuolisesti päättää määräaikaisen lomautuksen päättymisestä, vaan lomautus päättyy silloin, kun ilmoitettu määräaika on täyttynyt. Työntekijän on kuitenkin kannattavaa sopia työnantajan kanssa työn jatkumisesta koska tarjotusta työstä kieltäytyminen voi vaikuttaa työttömyysturvaan. Jos työtä on tarjolla vähemmän, kuin työsopimuksessa on sovittu, niin lomautus voi muuttua osa-aikaiseksi.

Ilmoitus työn jatkamisesta juristilta

Lakihelpiltä saat ilmoituksen työn jatkamisesta etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii selvityksen työn jatkamisesta ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen selvityksen lähettämistä.

Helppoa ja nopeaa!

Muuta ajankohtaista

Edunvalvonta­valtuutuksen UKK

Lue usein kysytyt kysymykset edunvalvontavaltuutuksesta tästä!

Avoehto yhteiselon päättymisen turvana

Mikä on sopimus avoeron varalta eli avioehto? Lue tästä, me kerromme kaiken tarpeellisen!

Varaudu avioeroon ositussopimuksella

Mikä on sopimus avioeron varalta eli ositussopimus? Me kerromme ja kerromme siitä kaiken tarvittavan!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.