Ilmoitus työn jatkamisesta

Tilaa juristin laatima ilmoitus työnjatkamisesta netistä! Lakihelpiltä saat ilmoituksen työnjatkamisesta jopa kymmenessä minuutissa ja se kustantaa vain 120 € +alv. Palvelun maksu tapahtuu aina jälkikäteen laskulla.

Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat selvityksen sähköisesti.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Tilaa ilmoitus

Vain 120 € + alv.

Mikä on ilmoitus työn jatkamisesta?

Työnantajan tulee ilmoittaa toistaiseksi lomautetulle työntekijälle työn jatkumisesta vähintään seitsemän päivää ennen työn alkamista, jollei toisin ole sovittu. Tämä voidaan tehdä ilmoituksella työn jatkamisesta. Jos työntekijä on lomautettu määräajaksi, alkaa työ määräajan päätyttyä.

Ilmoitus työn jatkamisesta hinta

120 €

Voiko määräajaksi lomautetun työntekijän kutsua töihin etuajassa?

Työnantaja ja työntekijä voivat sopia lomautuksen päättymisestä etuajassa. Työnantaja ei voi kuitenkaan yksipuolisesti päättää määräaikaisen lomautuksen päättymisestä, vaan lomautus päättyy silloin, kun ilmoitettu määräaika on täyttynyt. Työntekijän on kuitenkin kannattavaa sopia työnantajan kanssa työn jatkumisesta koska tarjotusta työstä kieltäytyminen voi vaikuttaa työttömyysturvaan. Jos työtä on tarjolla vähemmän, kuin työsopimuksessa on sovittu, niin lomautus voi muuttua osa-aikaiseksi.

Ilmoitus työn jatkamisesta juristilta

Lakihelpiltä saat ilmoituksen työn jatkamisesta etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii selvityksen työn jatkamisesta ja lähettää sen sinulle sähköisesti. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen selvityksen lähettämistä.

Helppoa ja nopeaa!

Tilaa ilmoitus

Vain 120 € + alv.

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Muuta ajankohtaista

Mikä on yrittäjän edunvalvontavaltuutus

Yrittäjän kohdalla edunvalvontavaltuutuksen tekeminen on erityisen tärkeää, sillä se kattaa myös yritystoimintaan liittyvät päätökset.

Miten perukirja laaditaan?

Perukirja on virallinen juridinen asiakirja, joka laaditaan henkilön kuoleman jälkeen. Se sisältää tiedot vainajan perillisistä, omaisuudesta ja veloista. Perukirja toimii veroilmoituksena perintöveron määräämiseksi sekä pohjana perinnönjaolle.

Hyvä tietää tietosuojaselosteesta

Lain mukaan (EU:n tietosuoja-asetus GDPR ja tietosuojalaki) jokaisen yrityksen täytyy informoida mitä henkilötietoja se kerää, miten se käsittelee niitä ja kuinka se suojaa niitä.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.