Lakihelpin Advisory board

Lakihelpin ensimmäinen sijoituskierros oli menestys, jonka ansiosta saimme myös joukon eri alojen ammattilaisia auttamaan meitä saavuttamaan tulevat tavoitteet ja olemaan mukana meidän kasvutarinassa.

Stefan Söderström

Stefan on toteuttanut yli 60 strategista projektia pohjoismaisille ja pohjoisamerikkalaisille asiakkaille. Hänen ydinosaamiseensa kuuluu mm. yritysstrategiat, kaupalliset strategiat, M&A ja pääomasijoittaminen. Hän on Boston Consulting Groupin entinen osakas ja työskentelee nykyisin Simon-Kucher & Partnersin Managing Partnerina.

Miko Salo

Miko on Ecartic Groupin toimitusjohtaja. Ecartic on start-up hubi ja digitaalisiin ekosysteemeihin erikoistunut ryhmä, joka sijoittaa aktiivisesti sekä omiin että ulkopuolisiin digitaalisiin lähtöihin. Mikolla on erittäin kansainvälinen tausta ja hänellä on useampi advisory board paikka ympäri maailmaa toimivissa yhtiöissä. Ennen yrittäjän uraa, hän toimi ruotsalaisen Nasdaq listatun Enlabs Ab’n (nykyään FTSE 100 Entain plc) johtoryhmässä.

Heikki Juntti

Heikki on Osakkaana CapMan Growth pääomasijoitustiimissä. Heikillä on yli 15 vuoden kokemus rahoituksesta ja hän onkin työskennellyt koko uransa yrittäjävetoisten yritysten ja kasvuyritysten parissa. Heikin fokusalueena on teknologia- ja ohjelmistoyritykset.

Raisa Friberg

Raisalla on pitkä kokemus finanssialan juristi- ja johtotehtävistä. Viimeiseksi hän toimi sijoituspalvelu-konserni EAB Groupin varatoimitusjohtajana ja oli mukana kehittämässä yhtiötä pk-yrityksestä päälistan pörssiyhtiöksi. Koulutukseltaan Raisa on OTM.

Tero Kojo

Teknologiajohtaminen ja erilaiset teknologiat ovat Teron ominta alaa, mutta kokemusta löytyy myös mm. pilviratkaisuista ja algoritmien parissa työskentelystä. Tero tuo kahdenkymmenen vuoden kokemuksen ohjelmistokehityksestä Lakihelpin käyttöön.

Hanna Voutilainen

Hanna on digi- ja vaikuttajamarkkinointitoimiston omistaja sekä vaikuttajien tietopankin ja yhteisön, VAMA Networkin, toinen perustaja ja markkinointijohtaja. Hannalta on kertynyt kokemusta edellä mainituista osa-alueista jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Lakihelpille Hanna tuo tuoretta ja toimintaa tukevaa näkökulmaa juurikin näiden aihealueiden parista.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.