Lakihelpin Advisory Board

Lakihelpin ensimmäinen sijoituskierros oli menestys ja saimme osaksi kasvutarinaamme useita eri alojen ammattilaisia.

Tältä sivulta löydät Lakihelpin Advisory Boardiin kuuluvat henkilöt, jotka avustavat meitä saavuttamaan tavoitteemme.

Stefan Söderström

Stefan on toteuttanut yli 60 strategista projektia pohjoismaisille ja pohjoisamerikkalaisille asiakkaille. Hänen ydinosaamiseensa kuuluu mm. yritysstrategiat, kaupalliset strategiat, M&A ja pääomasijoittaminen. Hän on Boston Consulting Groupin entinen osakas ja työskentelee nykyisin Simon-Kucher & Partnersin Managing Partnerina.

Heikki Juntti

Heikki on Osakkaana CapMan Growth pääomasijoitustiimissä. Heikillä on yli 15 vuoden kokemus rahoituksesta ja hän onkin työskennellyt koko uransa yrittäjävetoisten yritysten ja kasvuyritysten parissa. Heikin fokusalueena on teknologia- ja ohjelmistoyritykset.

Miko Salo

Miko on Ecartic Groupin toimitusjohtaja. Ecartic on start-up hubi ja digitaalisiin ekosysteemeihin erikoistunut ryhmä, joka sijoittaa aktiivisesti sekä omiin että ulkopuolisiin digitaalisiin lähtöihin. Mikolla on erittäin kansainvälinen tausta ja hänellä on useampi advisory board paikka ympäri maailmaa toimivissa yhtiöissä. Ennen yrittäjän uraa, hän toimi ruotsalaisen Nasdaq listatun Enlabs Ab’n (nykyään FTSE 100 Entain plc) johtoryhmässä.

Raisa Friberg

Raisalla on pitkä kokemus finanssialan juristi- ja johtotehtävistä. Viimeiseksi hän toimi sijoituspalvelu-konserni EAB Groupin varatoimitusjohtajana ja oli mukana kehittämässä yhtiötä pk-yrityksestä päälistan pörssiyhtiöksi. Koulutukseltaan Raisa on OTM.

Tero Kojo

Teknologiajohtaminen ja erilaiset teknologiat ovat Teron ominta alaa, mutta kokemusta löytyy myös mm. pilviratkaisuista ja algoritmien parissa työskentelystä. Tero tuo kahdenkymmenen vuoden kokemuksen ohjelmistokehityksestä Lakihelpin käyttöön.

Hanna Voutilainen

Hanna on digi- ja vaikuttajamarkkinointitoimiston omistaja sekä vaikuttajien tietopankin ja yhteisön, VAMA Networkin, toinen perustaja ja markkinointijohtaja. Hannalta on kertynyt kokemusta edellä mainituista osa-alueista jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Lakihelpille Hanna tuo tuoretta ja toimintaa tukevaa näkökulmaa juurikin näiden aihealueiden parista.

Mika Tikkala

Mika on rakentanut tiimejä yli 300 yritykselle 16 vuotisen yrittäjäuransa aikana. Ydinosaamiseen kuuluu mm. tiimin johtaminen ja kehittäminen, myynnin rekrytointi ja projektin johto. Mika on HIRMUn perustaja ja toimii myös sertifioituna liiketoiminnan valmentajana.

Sijoittajaksi?

Oletko kiinnostunut sijoittamaan? Klikkaa tänne!

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.