Tiedote 15.6.2022 – Teknologiastartup Lakihelppi keräsi harvinaisen sijoituskierroksen

Lakihelppi tuo lakialalle automatisoidun alustan, jossa niin henkilö, kuin yritysasiakas voi hoitaa lakiasiansa helposti, nopeasti ja edullisesti ilman ajanvarausta. Toisin kuin muissa nettilakipalveluissa Lakihelppissä asioidaan aina henkilökohtaisesti juristin kanssa.

Teknologiastartup Lakihelppi keräsi harvinaisen sijoituskierroksen

Teknologiastartup Lakihelppi keräsi ensimmäisellä enkelisijoittajakierroksellaan harvinaisen 135 000 € sijoituksen nopeuttaakseen teknologian skaalaamista kansainvälisesti koko lakialalle.

“Halusimme tuoda lakiavun kaikkien saataville tarjoamalla helppoa, nopeaa ja henkilökohtaista lakiapua mahdollisimman edullisesti. Tämä mahdollistetaan teknologiamme avulla, joka vähentää merkittävästi juristien yhteen toimeksiantoon käyttämää aikaa”, Lakihelpin toinen perustaja Johanna Tolppola avaa.

Lakihelppi yhdistää asiakkaan ja hänen tarpeisiinsa sopivan juristin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa hänelle sopivan juristin etsimiseen.

“Täysin vastaavaa alustaa ei ole olemassa ja se on herättänyt kiinnostusta niin henkilö- ja yritysasiakkaissa, kuin myös koko lakialalla. Olemme jo nyt saaneet yhteydenottoja isoilta lakitoimistoilta, jotka olisivat kiinnostuneita hyödyntämään teknologiaamme”, Johanna jatkaa.

Koko sijoituskierros somesta vain kahdessa viikossa

“Olimme varautuneet startupeille tyypilliseen useita kuukausia kestävään sijoituskierrokseen, jolla tavataan toista sataa sijoittajaa. Tiesimme myös, että erityisesti naisfoundereitten on vaikea nostaa sijoituksia, eikä enkelisijoituksien nostaminen Suomesta ole muutenkaan itsestäänselvyys” Lakihelpin toinen perustaja Katariina Ruuskanen kertoo.

”Kotiutimme ensimmäisen sijoituksen kuitenkin nopeasti ja iloitsimme tästä somekanavissamme. Yllätykseksemme päivitys meni viraaliksi, jonka ansiosta kalenterimme täyttyi sijoittajatapaamisista ja keräsimme kahdessa viikossa melkein 70 % odotettua suuremman sijoituskierroksen”, Katariina jatkaa.

Nopea sijoituskierros ei ollut yllätys Lakihepin perustajille, startup-alalle tai heitä muuten sivusta seuranneille. Lakihelpin tarina sai alkunsa kahvipöytäkeskustelussa tammikuun lopussa ja siitä kuukauden kuluttua Lakihelppi aloitti 10 viikkoa kestävässä Kiuaksen Accerelator -ohjelmassa.

Lakihelppi julkaisi palvelunsa jo ohjelman aikana ja hyppäsi pian ensimmäiselle sijoituskierrokselle.

“Pelkästä ideasta liikevaihtoa synnyttävään tuotteeseen pääseminen vain kymmenessä viikossa on kiihdyttämönkin mittapuulla harvinaisen nopeaa kehitystä. Lakihelpin perustajatiimin draivi ja osaaminen vakuutti meidät jo ennen ohjelman alkua, mutta juuri kerätty kierros osoittaa, että kyseessä on poikkeuksellinen tiimi ja tuote.”  Startup kiihdyttämö Kiukaan toimitusjohtaja Nea Harjanne kertoo.

 

Lisätietoja:

Johanna Tolppola

Co-Founder

Lakihelppi Oy

+358407740191

www.lakihelppi.com

Lakihelppi Oy on vuonna 2022 perustettu suurta kansainvälistä kasvua tavoitteleva lakipalveluita tarjoava teknologiastartup. Lakihelppi tuo sekä lakialan asiakkaille, että toimijoille automatisoidun alustan, joka helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi lakiasioiden hoitamista. www.lakihelppi.com Lakihelpin perustajia ovat Katariina Ruuskanen (OTM) ja Johanna Tolppola.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.