Sopimus avoeron varalta

Tilaa juristin laatima sopimus avoeron varalta netistä! Lakihelpiltä voi saada sopimuksen avoeron varalta jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat sopimuksen avoeron varalta sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mikä on sopimus avoeron varalta?

Sopimus avoeron varalta eli avoehto on sopimus avoliiton päättymisen varalta. Avoehto on juridisesti sitova tapa sopia, siitä, miten yhteiset asiat hoidetaan eron sattuessa. Sopimuksessa voidaan sopia esimerkiksi yhteisen omaisuuden jakamisesta sekä lasten elatuksesta sekä huollosta. 

Sopimus avoeron varalta hinta

200 €

Avoliittolaki

Jos suhteenne päättyy avoeroon ja olette:

  • Eläneet yhdessä kumppanisi kanssa avoliitossa yli viisi vuotta,  tai
  • Teillä on yhteinen lapsi,

voitte avoliiton päättyessä olla avoliittolain mukaan oikeutettuja hyvitykseen yhteisen talouden hyväksi annetusta panoksesta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kotitaloustöitä tai lastenhoitoa, toisen avopuolison käydessä töissä ja toisen jäädessä hoitamaan kotitaloutta. Avoehdolla eli sopimuksella avoeron varalta voi sopia korvauksesta etukäteen tai halutessaan voi myös sopia, ettei korvauksia makseta.

Avoehdon avulla voi myös välttää riidat erotilanteessa, kun yhteiset pelisäännöt eron varalta on sovittu jo aikaisemmin. Lue lisää avoehdosta täältä.

Sopimus avoeron varalta tekeminen

Lakihelpillä teet sopimuksen avioeron varalta etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle sopimuksen avoeron varalta ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Asiakkaamme kertovat

Anne, 40, Vihti

”Yllättävän virkistävä tapa laatia asiakirja. Ennakkokysymykset oli valittu siten, että toimeksiannossa ei tarvitsisi sen jälkeen vatvoa liikaa asioita, vaan mahdollisimman paljon on otettu huomioon ennakkokysymysten kautta.”

Enna I. 30-vuotta, yrittäjä, Kuopio

”Lakihelppiä oli todella helppo käyttää. Kyselyn jälkeen sain asiakirjani juristilta nopeasti sähköpostiini. Asiointi Lakihelpin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Suosittelen!”

Niilo L, 30-vuotta, Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

”Lakihelpin helppous ja palvelunlaatu muutti käsitykseni lakipalveluiden käytöstä täysin! Jälkeenpäin mietin ”voiko asiat hoitaa näin helposti?” KYLLÄ VOI!”

Heta

”Teimme perusmallisen avioehdon, jonka laatiminen yllätti helppoudella ja nopeudella!”

Sakari V, 66-vuotta, eläkeläinen, Porvoo

”Lakihelppi oli helppo ja nopea! Halusin tehdä testamentin ja sain sen sähköpostiini vaan vastaamalla muutamiin kysymyksiin Lakihelpin sivuilla. Hetken kuluttua asiakirja oli sähköpostissa valmiina. Suosittelen!”

Merja, Jyväskylä

”Oli helppoa ja vaivatonta asioida kanssanne. Kiitos siitä.”

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

Lue lisää avoehdosta!

Ongelmat ja muutokset testamentissa

Henkilö voi elämänsä aikana laatia useampia testamentteja sopimaan nykyiseen elämäntilanteeseen. Kun halutaan laatia uusi testamentti, kannattaa vanhempi testamentti korvata uudella.

Testamentti avopuolisoille

Avopuolisoiden kannattaa laatia testamentti, kun halutaan turvata toisen asema, mikäli toinen puoliso menehtyisi. Kun avopuolisot laativat keskenään testamentin, kyse on keskinäisestä testamentista.

Avoehto yhteiselon päättymisen turvana

Mikä on sopimus avoeron varalta eli avioehto? Lue tästä, me kerromme kaiken tarpeellisen!

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.