Sopimus avoeron varalta

Tilaa juristin laatima sopimus avoeron varalta netistä! Lakihelpiltä voi saada sopimuksen avoeron varalta jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat sopimuksen avoeron varalta sähköpostiisi.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mikä on sopimus avoeron varalta?

Sopimus avoeron varalta eli avoehto on sopimus avoliiton päättymisen varalta. Avoehto on juridisesti sitova tapa sopia, siitä, miten yhteiset asiat hoidetaan eron sattuessa. Sopimuksessa voidaan sopia esimerkiksi yhteisen omaisuuden jakamisesta sekä lasten elatuksesta sekä huollosta. 

Sopimus avoeron varalta hinta

200 €

Avoliittolaki

Jos suhteenne päättyy avoeroon ja olette:

  • Eläneet yhdessä kumppanisi kanssa avoliitossa yli viisi vuotta,  tai
  • Teillä on yhteinen lapsi,

voitte avoliiton päättyessä olla avoliittolain mukaan oikeutettuja hyvitykseen yhteisen talouden hyväksi annetusta panoksesta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kotitaloustöitä tai lastenhoitoa, toisen avopuolison käydessä töissä ja toisen jäädessä hoitamaan kotitaloutta. Avoehdolla eli sopimuksella avoeron varalta voi sopia korvauksesta etukäteen tai halutessaan voi myös sopia, ettei korvauksia makseta.

Avoehdon avulla voi myös välttää riidat erotilanteessa, kun yhteiset pelisäännöt eron varalta on sovittu jo aikaisemmin. Lue lisää avoehdosta täältä.

Sopimus avoeron varalta tekeminen

Lakihelpillä teet sopimuksen avioeron varalta etänä ilman ajanvarausta. Palvelussamme vastaat ensin juristin kysymyksiin, jonka jälkeen juristi laatii sinulle sopimuksen avoeron varalta ja lähettää sen sinulle sähköpostiin. Mikäli asiassa herää epäjohdonmukaisuuksia tai olet esittänyt juristillemme kysymyksiä, hän kontaktoi sinut ennen asiakirjan lähettämistä. Helppoa ja nopeaa!

Lue lisää avoehdosta!

Avoehto yhteiselon päättymisen turvana

Mikä on sopimus avoeron varalta eli avioehto? Lue tästä, me kerromme kaiken tarpeellisen!

Avoehto

200 €
Avoehto on sopimus avoeron varalta, eli sen varalta, että avoliitossa elänyt pariskunta päättää jatkaa elämäänsä erillään.

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.