Tiedote 19.04.2022

Lakihelppi startup modernisoi koko lakialan

Teknologiastartup Lakihelppi tuo juristin jokaisen taskuun tarjoten edullista lakiapua ilman ajanvarausta.

“Halusimme tuoda lakiavun kaikkien saataville tarjoamalla helppoa, nopeaa ja henkilökohtaista lakiapua mahdollisimman edullisesti. Tämä mahdollistetaan teknologiamme avulla, joka vähentää merkittävästi juristien yhteen toimeksiantoon käyttämää aikaa”, Lakihelpin toinen perustaja Johanna Tolppola avaa.

Lakihelppi yhdistää asiakkaan ja hänen tarpeisiinsa sopivan juristin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa hänelle sopivan juristin etsimiseen.

Markkinat eivät pystyneet vastaamaan noin kolmasosaan ihmisten tarpeista

Lakihelpin tekemän kuluttajatutkimuksen mukaan (N 364) noin kolmasosa ihmisistä olisi kokenut chatin käytön helpoimmaksi ja miellyttävämmäksi tavaksi hoitaa lakiasioita.

“Lakiasioita voi hoitaa esimerkiksi lakitoimistoissa tai sopimuskoneilla, mutta asiakas joutuu usein valitsemaan joko henkilökohtaisen avun tai automaation välillä. Markkinoilta puuttui palvelu, jossa hyödynnetään automaatiota, mutta asiakkaalle taataan aina juristin henkilökohtainen palvelu”, Lakihelpin toinen perustaja Katariina Ruuskanen kertoo. “Me yhdistimme nämä lakichattiin ja tuomme juristin jokaisen taskuun. Näin lakiapua voi saada helposti ja nopeasti  ilman ajanvarausta”, Katariina jatkaa.

Mitä Lakihelppi tarjoaa lakialalle?

Lakialan työolot ovat puhututtaneet jo pitkään. Juristit uupuvat liialliseen työmäärään ja kohtuuttomat työajat ovat ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Työnmäärään ja työaikoihin on vaikea itse vaikuttaa, sillä alalla ei ole  juurikaan mahdollisuuksia työskennellä osa-aikaisesti tai freelancerina.

“Halusimme tarjota juristeille mahdollisuuden tehdä töitä täysin omaehtoisesti, mistä ja milloin tahansa sekä miten paljon tahansa. Tämä malli mullistaa lakialalla tunnetut öihin venyvät työvuorot, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden tulotason ja ammattitaidon ylläpitämiseen esimerkiksi vanhempainvapaalla oleville, perheellisille tai ihan kenelle tahansa, joka arvostaa myös vapaa-aikaa”, Lakihelpin toinen perustaja Katariina selittää.

Lakihelppi tarjoaa juristeille ja pienemmille lakitoimistoille mahdollisuuden tehdä töitä täysin omaehtoisesti ja keikkaluontoisesti liittymällä Lakihelpin juristipooliin. Näin Lakihelppi modernisoi lakipalvelut sekä asiakkaiden että juristien suuntaan.

Lisätietoja:

Johanna Tolppola
Co-Founder
Lakihelppi Oy
+358407740191
www.lakihelppi.com

Katariina Ruuskanen
Co-Founder
Lakihelppi Oy
+359403592847
www.lakihelppi.com

Lakihelppi Oy on vuonna 2022 perustettu suurta kansainvälistä kasvua tavoitteleva teknologiastartup, joka tarjoaa lakipalveluita verkossa. www.lakihelppi.com Lakihelpin perustajia ovat Katariina Ruuskanen (OTM) ja Johanna Tolppola. Lakihelppi on mukana Kiuas Accelerator ohjelmassa.

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.