Kilpailukielto

Tilaa juristin laatima kilpailukielto netistä! Lakihelpiltä saat kilpailukiellon jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat kilpailukieltosopimuksen sähköpostilla.

Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Mikä on kilpailu-kieltosopimus?

Kun työsuhde päättyy, työntekijällä voi vapaasti mennä tekemään töitä kilpailijalle tai käydä itse harjoittamaan kilpailevaa toimintaa. Tätä voidaan rajoittaa kilpailukieltosopimuksella. Jos esimerkiksi työntekijää on koulutettu mittavasti tai hän on ollut mukana tuotekehityksessä, kilpailukiellolla voidaan turvata työnantajan oikeuksia.

Kilpailukielto hinta

200 €

Maksullinen kilpailukielto

Lakimuutoksen myötä kilpailukiellosta on tullut työnantajalle maksullinen. Jos kyseessä on alle 6 kk kilpailukielto, työntekijälle pitää maksaa 40% korvaus työntekijän palkasta. Mikäli työntekijällä taas on yli 6 kk kilpailukielto, työnantajan pitää maksaa korvausta 60% työntekijän palkasta.

Jotta kilpailukiellosta tulee täysin lainmukainen, kannattaa se laadituttaa juristilla.

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös seuraavista

Keskinäinen testamentti – Pidä huolta toisesta

Keskinäisellä testamentilla turvaat toisen aseman, jos sinulle tapahtuu jotain. Lue tästä lisää!

Lakihelppi on teknologiayritys ja startup, joka tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.