Voiko edunvalvontavaltuutuksen tehdä netissä tai etänä?

Edunvalvontavaltuutus on tärkeä juridinen väline, joka mahdollistaa yksilön määrittää etukäteen, kuka hoitaa heidän asioitaan, jos hän ei itse kykenisi tekemään päätöksiä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että valtuuttaja nimittää henkilön tai useampia henkilöitä huolehtimaan asioistaan tilanteissa, joissa hän ei kykene hoitamaan taloudellisia tai henkilökohtaisia asioita esimerkiksi sairauden tai muun syyn vuoksi.

Huom! Edunvalvontavaltuutuksella henkilöt voivat ottaa asiasi hoitaakseen helpommin ja nopeammin, kuin normaalin edunvalvonta prosessin kautta! 

Netissä tehtävä edunvalvontavaltuutus

Digitaalisen kehityksen myötä netistä voi löytää oikeudellisia asiakirjoja ja valmiita pohjia. 

Edunvalvontavaltuutus on erittäin laaja valtuutus ja tärkeä juridinen asiakirja. Tästä syystä ilmaisia pohjia ja sopimuskoneita käytettäessä kannattaa olla varuillaan.

Itse tai sopimuskoneella tehty valtuutus kannattaa vähintäänkin tarkistuttaa juristilla, sillä hän katsoo, että edunvalvontavaltuutus

  • täyttää lain ja viranomaisen asettamat vaatimukset; ja
  • sisältää kaikki tarvittavat määräykset oikeassa muodossa,

ettei valtuutuksesta tule merkityksetön. 

Lakihelppi suosittelee käyttämään edunvalvontavaltuutuksen tekoon aina juristia!

Verkkolakitoimisto

Hyvä, nopea, helppo ja usein edullinen vaihtoehto on tehdä edunvalvontavaltuutus verkkolakitoimiston kautta. Sopimuskoneisiin verrattaessa verkkolakitoimistoissa palveluun sisältyy usein juristin henkilökohtainen apu. 

Huom! Varmistu ennen verkkolakitoimiston valintaa, että asiakirjan ilmoitettuun hintaan kuuluu juristin henkilökohtainen apu etkä joudu maksamaan siitä lisähintaa.

Tilaa edunvalvontavaltakirja tästä

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.