Lakihelppi aloittaa yhteistyön Mana Digitalin kanssa

Mana Digital on uuden ajan konsulttiyritys, joka auttaa yrittäjähenkisiä ihmisiä toteuttamaan liikeideoitaan kaikilla nykyajan työkaluilla. Mana Digital auttaa yrityksiä ja yrittäjiä hyödyntämään digitaalista maailmaa ja navigoimaan modernien trendien mukaisesti.

Lakihelppi auttaa Mana Digitalin asiakkaita kaikissa yrittäjyyteen ja yrityksen arkeen kuuluvissa lakiasioissa.  Palveluihin kuuluu mm. osakassopimukset, työsopimukset, alihankinta- ja konsultointisopimukset tai vaikkapa verkkosivujen tietosuojaseloste.

 

”Tahdomme omalta osaltamme olla tukemassa yrittäjiä ja yrityksiä tekemällä lakipalveluista helposti saavutettavia. Meiltä yrittäjät ja yritykset saavat tarvitsemansa asiakirjat helposti ja nopeasti ilman ajanvarausta kiinteään hintaan”, Johanna Tolppola, Lakihelppi

 

Lakihelppi vs Muut

LakitoimistotSopimuskoneet
Nopeus – Avun voi saada minuuteissa
Voit hoitaa lakiasiat etänä
Ilman ajanvarausta
Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat juristin hoitamat
Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa
Helppo lähestyä
Helppokäyttöisyys

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua tai etkö tiedä mitä tarvitset?

Kerro meille ongelmasi ja juristimme vastaa sinulle tarjouspyynnöllä!

Yhteistyössä

 
Yhteistyökumppanit

Lakihelppi tuo henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.